Dasem

Dee-Jay

  • Dj Platinium

  • DJ Gold D

  • DJ Gold E

  • DJ Gold O

  • Dj Silver A

  • Sound sistem

Evente

10 vjetori i paharrueshëm i Emili's

Meso me shume

Mbrëmja e Bamirësisë

Meso me shume

Eneida dhe Albani

Meso me shume