Sherbime

Dasmë

 • Dee-Jay

 • Kamera

 • Fotograf

 • Unazat e celebrimit

 • Sherbime te tjera

 • Dekor

 • Makina me qera

 • Ndricim

 • Torta

 • Balerina

 • Konfeta

 • Ftesa

 • Muaj Mjalti

 • Fishekzjarre

 • Drejtues Ceremonie Celebrimi

 • Bande muzikore

Evente

10 vjetori i paharrueshëm i Emili's

Meso me shume

Mbrëmja e Bamirësisë

Meso me shume

Eneida dhe Albani

Meso me shume