Sherbime

Evente Biznesi

 • Dee-Jay

 • Animator

 • Konfeta

 • Sherbime te tjera

 • Katering

 • Kamera

 • Ftesa

 • Torta

 • Mjete tranporti

 • Fishekzjarre

 • Balerina

 • Sherbime te tjera

 • Band Koktejli

 • Ndricim

 • Fotograf

 • Dekor

 • Moderator

 • Lule natyrale

 • Kamera

 • Ndricim

 • Dekor

 • Konfeta

 • Bande muzikore

Evente

10 vjetori i paharrueshëm i Emili's

Meso me shume

Mbrëmja e Bamirësisë

Meso me shume

Eneida dhe Albani

Meso me shume